Herhaalmedicatie via Internet

U kunt via deze website 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Wij sturen uw bestelling elke werkdag om 10:00 uur naar uw apotheek.
Bij Apotheek de Vriendschap (aan de markt) en bij de apotheek op het Molenplein (Benu apotheek) kunt u uw medicijnen na twee werkdagen ophalen.

Receptenlijn

Behalve via deze website, kunt u ook 24 uur per dag herhaalmedicatie aanvragen via onze receptenlijn. Hiervoor belt u met onze algemene nummer 0599-589050 en kiest u optie -4- in het keuzemenu.

Spreek na de pieptoon duidelijk uw naam, geboortedatum en apotheek in, vervolgens de naam en sterkte van het geneesmiddel.
Ook hiervoor geldt dat wij uw bestelling elke werkdag om 10:00 uur naar uw apotheek sturen. Bij apotheek de Vriendschap (aan de markt) en bij de apotheek op het Molenplein (Benu apotheek) kunt u uw medicatie na twee werkdagen ophalen.

Medicijndoosjes inleveren

Een derde manier om herhaalmedicatie aan te vragen is het inleveren van de oude doosjes. Deze kunt u dan in de box (zie foto) gooien die bij de ingang van de praktijk staat.

Vragen? Neem contact met ons op

/